Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, May 6, 2013

Saya Pilih Mengundi!

Hollaaaaaaa ;)

Masih lagi dalam mood PRU13 walaupun dah tau sapa yang menag sapa yang kalah!!
Yang menang tak semestinya terbaik, yang kalah tak semestinya teruk kan?? Yang penting wakil rakyat tu boleh membantu rakyat dan bukan sekadar menabur janji manis bak lagu Aishah.

Tahniah Menteri Besar Kedah yang baru, harap harap dapat majukan Kedah dan perbaiki apa yang kurang!

Ok, masuk bab mengundi semalam, gilaaaaaaaaaa beratur panjang! Ada yang datang pastu balik pun ada sebab tak larat nak tunggu lama. Almaklum la dah tua pakcik pakcik tu. Lepas ni SPR boleh upgrade sikit sistem, kecian hat yang tua-tua nak kena beratur panjang, berdiri lama-lama.Cik Nad mengundi saluran 10, ramai jugak jumpa kawan kawan sekolah! Masing masing dah berubah. Hampir tak kenal pun ada.

Pasal kes DAKWAT KEKAL yang tak berapa NAK KEKAL tu okey laaaa. Mungkin petugas SPR pada masa masa akan datang (kalau guna lagi dakwat kekal) perlu selalu goncang dakwat tu. Kejap je tahan. Balik umah basuh pinggan terus hilang. Tapi hilang pun okey gak, buruk bebenor dah nengok dok telekat kat jari. Guna dakwat sotong pun ok..hahahahaha

Tak pun tak perlu calit, terus celup jari je dalam dakwat tu..hahaha Lagipun rasanya tak dak sapa yang sanggup beratur panjang untuk undi kali ke 2.. (T________T)


Saya pilih untuk mengundi

xoxoNo comments: