Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, February 27, 2012

Gigih Menggunting Tag

Hye!!
Ingat tak entry sebelum ni Cik Nad ada buat tag terima kasih untuk dilekatkan pada paperbag? kalau tak ingat klik kat sini..
Skang ni tag tu telah siap di print, pada cadangan asal nak print bewarna, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii printer opis ada hitam putih je, tank yg isi warna tersumbat plak dah. So warna dia tak mau keluar la..

Hitam putih pun cantik pe??

Ni hasil nyaa!!


Still cantikkan?? hahaha syok sendiri!!



Cuti 2 hari dok menggigih gunting benda ni jela.. nasib baik 100 je, kalau 10000000000000000 mau kejang kaki tangan!!

6 comments:

Asfiza said...

hahaha..jangan kejang dulu..siap dah semua baru kejang..kikikiki

Sue Unnie.. said...

mak aih. bape keping la nak gunting tu. hakhak.

MissRa said...

tu diannnnnnnnnnn......"opis" nya printer xtahan.... igt kad datuk N... ahahhaahhahaha

MissRa said...

tu diannnnnnnnnnnnnnnn........ opis nya printer tak tahan....igt tag datuk N...hahahahahahahhaha

nadya said...

HAHAHAHA,biasa la kak mira.. pandai2 la nak hidup..hehehe

lynndamya said...

setuju ! mmg black & white pon boleh jd cantik + jimat sgt3, kena pandai susun supaya nmpk nice kan, hehe..then fotostat saje, owh jimatnya, haha :D