Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, October 27, 2010

Perhatian | Temuduga KEMAS

Salam sume, skang ni masuk la musim bagi temuduga untuk lepasan Diploma untuk Kursus Awal Pendidikan Kanak-Kanak 2011 pada bulan November depan..

So ramai la yang tercari2 inf0 pasal benda nie..
Cik Nad pun pernah buat entry pasal benda nie untuk share pengalaman Cik Nad masa pergi inteview tue..
Klu sape2 yang tak pernah baca sila klik kat sini dan sini
Dalam entry tu Cik Nad ada share jugak la inf0 time inteview..
Masa nak inteview KEMAS dulu pun Cik Nad ada jugak google la inf02 sebagai persediaan untuk g temuduga
Tanya orang-orang yang pernah g inteview..
Mintak tips sket2..heheheh
Adala jugak yang tak kedekut ilmu bagi tips sket2..


Skang tibala masa plak Cik Nad nak bantu bagi info sket2 pasal inteview nie..
Ramai la jugak yang hantar komen kat entry dan kotak jerit untuk nak tau lebih lanjut pasal temuduga yang d0rang nak g.
Masalahnya skang nie..
Macam mana Cik Nad nak jejak orang2 yang tanya soklan tue..
Ada yang bagi email, tu okey la coz boleh la jugak nak contact melalui email..
Ada jugak yang bagi nama facebook..
Tapi jenuh menge"search" Cik Nad dalam fb tue..
Macam la nama k0rang sorang je macam tue..
Adoi..Pening..
Terpaksa la Cik Nad plak p tanya orang sama nama dalam fb tu ada hantaq komen tak kat bl0g Cik Nad nie..

Ntah kat fb sapa la Cik Nad  p hantaq mesej nie dengan niat membantu..
Men blasah jela janji nama sama..

Walaupun Cik Nad tak berjaya dalam temuduga tu Cik Nad harap info yang Cik Nad bagi dapat membantu anda sume..
Go go chaiy0k!!!

 
 
Semoga berjaya kepada semua bakal-bakal guru Tadika KEMAS yang akan pergi temuduga bulan depan!!!




p/s-> klu sape2 yang nak suh Cik Nad share inf0 pal inteview KEMAS sila la hantar mesej kt facebook Cik Nad, plezzzz!!!! ataupun g je kat fb KEMAS.. Banyak info dan pengalaman yang dorang share kat situ..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

sue/allya/zalya said...

teruk kan interview KEMAS neh.. sue pon kena gak msa 30 sep tempoh ari... siyes xcye ble dia soh pakai bju sukan, ingtkan sue salah isi borang jwtan kosong.. yg diploma nye kelayakan pon kena wat mcm neh erk??

nadya said...

sue-->sama jela syg..huhuh..mcm ala2 tentera.. penat sampai seminngu.. tpi x terpilih pun..kecewa!!!

Gayahspears said...

wah...menarik.. apply la.. aku x berminat..huhu