Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Saturday, October 30, 2010

Horey!! Header Dah Siap!!

Horey..
Akhirnya siap jugak header yang diidamkamkan selama ini..
Yang simple dan cantik!!!
Cantik ker??hahahaha saje cuba sedapkan hati sendiri...

Ni la hasil bertungkus lumus selama beberapa hari mengeledah Adobe.hahaha
Biasalaaa, orang pro..hahaha
 
 Amacam, comel macam Cik Nad tak???
hakhakhakhak tuihhh!!!

Stakat ni yang tu jela yang mampu..
Tapi bila letak kat header blog Cik Nad ni nampak cam semak lak dengan layout yang Cik Nad guna nie..
Adakah perlu untuk tukar layout yang kosong je..
Owh!!! itu memerlukan masa dan kerajinan..hahaha

Sape yang rasa semak kat atas tu sila tutup mata okey!!!

8 comments:

Amirrah Zawani said...

wahhh meow meow..
yea lah nampak semak sbb layout ni ada gambar2 kat belakang header..

one2paii said...

gua rasa ok jerk..simple..

paan said...

cadangan saya , background belakang yg menyemak tu , boleh dibuang sebenarnya . xperlu nak tukar template pun. sbb template ni dah cute . :) huhu

kalo nak buang , pergi ke edit html , cari code -> http://2.bp.blogspot.com/_6pbSFKC8YH4/Scsr8puKajI/AAAAAAAAAX8/vKFaMwIvj60/s1600/header.png

tu link utk gambar . leh buang yg tue .

xtau , leh tanya saya ye . :)

RAWSHADE said...

cik nad!! buat satu untuk Rawshade..
Serius nih..!! Rawshade x reti nak wat..

Lg satu.. Nak tnya cener cik nad buang navigation bar kat header tu??

Mintak tlg tunjuk ajar k..

Mila Ahmad said...

cntek la
cute jerk...
nk jgk tpi xpndai sgt!

Mohd Shukri Fadzillah said...

sakit mata... tapi masih boleh bertahan..... argh

AROL DSHW said...

amboi! cute nya header dia.
ish, jeles arol.

MissAinia said...

cantikkk sgt sgt ! sukaanya !