Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, October 17, 2010

Sape Nak Sample Free | Perempuan Sahaja

Salam sume
Tajuk post ala-ala macam Cik Nad nak buat giveaway..lalalalala
Tak dak maknanya, bajet tak bape nak cukup stakat nie..
Doa-doakan la Cik Nad dapat jadi b0s baru boleh nak anjurkan segala macam giveaway o contest..
Hahahaha, berangan!!!

Okey berbalik kepada sample free..
Sape suka benda free??? Comfirm!!! Mesti suma sukaaaa kan kan kan..

Cuba teka natang per ni yang Cik Nad dapat free ni???
Tisu ka??? Coklat ker??? Biskut ker??hahaha

Gila menarik warna-warni..
Sayang nak guna k0t..hehehe

Ni sample pad libress laaaa, yang laki korang jangan buat muka plek okey!!Da yang kena hentak kang...

Klu sape yang nak sample pad libress ni secara percuma, k0rang kena gi kat laman web dia..
Atau pun korang klik kat sini
Pastu k0rang isi la form kat bahagian samples erk..
Nanti sample tu akan dihantar ke rumah k0rang...

Segala macam jenis samples dia akan bagi kat k0rang untuk cube..

Dalam web tu segala inf0rmasi k0rang boleh dapat..
Yang bestnya, interaktif gila web dia..
Korang b0leh maen-maen dengan Yuna dan Kak Dibah..hahaha
Sumpah!! Memang tipu...kekeke
Korang boleh gak dowload segala wallpaper,ringt0ne yang lagu tema dalam iklan tu pun k0rang boleh d0wload..


Cubalaa...


2 comments:

SyUhAdA said...

wah..
nak jugak..
heeh~

Ery Farieha said...

yeahhh!

i dpt free sample libresse ni on9 dua kali

dpt mase g youth 10 dua kali gak

banyak gila stok pad

eekkeke