Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, October 25, 2010

HenpOnku Bisu!

Oh yea..
Klu saya guna secanggih mana pun henpon mesti hp itu akan tetap bisu..
Stakat ni paling canggih pun pakai nokia kat bawah ni jer..hehehe

Ini buka salah bomoh Tarang yang menyumpah henp0nku agar bisu seperti si kacak Jalak
Tapi dah tabiat yang memang tak suka bubuh ringtone..
Rasa macam bingit telinga memekak bunyi henp0n..
Itu adalah perangai pelikku sejak azali lagi..hahhahah

Orang laen dok sebuk buat lagu yang tengah hit skang buat ringtone..
Tapi henpon Cik Nad cuma bergegar menari ala-ala shakira..hahahaha
Vibrate jela...

Bagi kawan2 yang memang penah tido sekatil sebantal dengan Cik Nad memang di0rang dah paham sangat2 perangai Cik Nad..
Klu orang len yang col beribu2 kali tu tapi tak berjawab harap maklum la, maybe time tu henpon Cik Nad dok kat celah2 bantal, atas katil atau  bawah katil..hahaha

Soooo,jangan marah-marah eaaa..heheheh


Nokia C3 ke X3 Touch and Type yang best eaaa...

10 comments:

one2paii said...

meh gua bantu lu..gua pndai bab2 hpone nie..kat belakang umah gua de 1 biju gunung..besau gunung tersebut..jom kita naik ke puncak..dan kita laungkan nama kita smbil melontar phone lu jauh ke bawah..senang jerk kan

kakchik@ella said...

kita geng .. kita pun tak suka bunyi tepon. vibrate shj. org2 special je blh buat camni tau. takda bunyi tapi blh jwn tepon, hehe ..

Kuro Syamito said...

taboleh~~ kulit tebal..tak raser kengkadang vibrate. hahahahaha...

amal_fc1303 said...

kalo dapt emergency kol cmne la pulak nnt..

RAWSHADE said...

Rawshade amat jarang guna vibrate. guna ringtone jer. sbb org ckp vibrate ni bnyk keburukan. dan yg plg teruk ia blh wat lelaki mandul. so demi masa depan rawshade x guna la vibrate.huhu

Gayahspears said...

hahaha.. lawak n3 ko nih... hp pon bisu ya...
xpe2 nty aku suruh nokia bg sebijik hp canggih utk ko~lalalalala

pyzC said...

yeahh!!! same lah kite!! tak suke bunyi rongtone yg mmekak nih!!

Rowena Chasez said...

wena kdg2 pun cam rimas dgr bunyi ringtone...
heheee...
:)

aman_arab said...

baguih dok ada..boleh guna wat alasan bila tak jawap call orang.."henpon aku bisu la..so aku tak dengar pun hang panggil..sebab tu la tak jawap call hang"..

.::WaNiE::. said...

suke silent hp

tp pastu kene mrh sbb call ngn sms xjwb haha

lagi2 tme buat keje malas betul nak layan hp