Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, March 10, 2010

Laukku Cukup Masin~

Salam..
Harinie nak cite pasal pengalaman inteview yang cukup sengal..hahaha
Nak tau kenape????
Sile baca sampai habis fullstop!

Untuk Ujian Tapisan - Ujian Kecekapan Jasmani Kebangsaan (UKJK) jangan nak cite la..
Tekan tubi, lari 100m, lari padang 6 pusingan, pe lagi erk???
Memang gila!!

Rasa macam nak mintak tentera pun ada!!
Per kena mengena nak ngaja kanak2 dengan benda alah tu sume..
Memang tak masuk akal..

Cik Nad pergi dengan semangat memakai pakaian suka tetapi bersandal n kaki berbungkus..
Sakit la konon!!!
Memang sakit pun, klu tak da lama da orang pecut lari pusing padang 6 round!!
*dengan bangga n riaknye sebab diberi pengecualian tak payah buat sume tu sebab ditimpa kemalangan..
Pagi tu jalan pun da macam si tempang..
Ape aku pedulik!!!

For da sec0nd inteview lak, terpaksa hadap dengan soalan2 yang agak senang
*cuma nak kena pakai IQ jer jawab tapi sengal..
Kalu sape2 yang kaki mengoreng memang comfirm korang boleh lulus dengan cemerlangnya!!

Antara contoh soalan-soalan korang follow kat bawah ye!!

Sila perkenalkan diri kamu, pendidikan dan sedikit latar belakang keluarga serta sumbangan kamu kepada masyarakat!!
Nama saya Nadia..  berasal dari Sg Lalang,bla..bla..bla..

Kenapa kamu apply job ni, kalu diikutkan kepada ape yang kamu miliki *diploma ia boleh memajukan diri kamu tapi kenapa guru TASKA yang kamu pilih..
Dengan sengalnye orang pun tak tau job ni untuk TASKA ingatkan TADIKA, huhuhuh.. Tapi men bedal jela jawab..

 

Adakah kamu betul-betul berminat dengan keje ini..
Ye, saya amat berminat dengan keje ini..Saya suka akan kanak-kanak..Kalu tak suka saya tak akan apply and datang dengan kaki berbungkus pada ujian kecergasan tempohari..
*hahahaha

Kamu minat untuk berpolitik???
Inilah soalan yang paling bangang den rasa.. Seumur hidup tak penah amik tau hal politik!! Daftar mengundi pun belum lagi.. Tapi men jawab jelaaa..

Pernah ker awak mempunyai pengalaman menguruskan kanak-kanak..

Mampu ker awk nak handle 20 orang dalam 1 masa..

Pastu tanya soalan uji minda laaa, adoi... banyak g soalan yang ditanya..
Orang punya la dok tunggu dia nak suh orang nyanyi ker, bercerita ker, buat demo mengajar ker..habuk pun tarak!!!!

Punya la semangat, tapi yang tak bape nak semangat tu bila dorang bagitau kata nak pakai 19 orang jer..
Yang pergi mak ai seratus lebih tu, bape kerat sangat nak dapat..
Belum tolak kaum kerabat tempat untuk kaum kerabat dorang lagi.. Huhuhu

Tu sume terserah kepada rezeki dan takdir..
Kite jadikan inteview nie sebagai pengalaman hidup..
Kalu da sape2 nak tips2 sila la hubungi saye..hahahahaha

4 comments:

miZz_nizZ said...

rezeki dimane2..ne tau dpt.bdoala..hee.suport ko!

nadya said...

tq coz support den..jangan lupa vote k..heehehh
*ape la yg org meraban ni..hehehe

Anonymous said...

salam mse awk interview ad yg pregy x?

nadyana said...

Wasalam, ada je yg preggy. Tapi diorg xleh la nak bt ujian fizikal.