Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, March 14, 2010

Cutenye~

Salam..
Korang pernah terpikir tak nak buat toilet umah korang tempat untuk bermain, melepak, merehat minda..
uweeeekkkkkkkkkkkk...
Rasanya tak de kot..
Tapi macam mana lak kalu toilet umah korang macam gambo kat bawah ni?????



Comelkan????
Silap2 da yang tido dalam toilet..kihkih..

18 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu..nih picture time bersih nih. time kotor tuh karang jenuh je nak cuci. :p

♥Ma3HaR♥ said...

i like the 1st one...
huhu.. black n white...

nadya said...

Aidi-Safuan-->toilet ni utk hiasan jer..klu nak membuang g toilet luar umah..hehehehe

koru said...

best gak ader toilet mcam neh!XD

nadya said...

♥Ma3HaR♥--> i suke yg ijau..hehehe

redplasticbag said...

hehh, ni mesti toilet org be*ak tak basuh guna air,
kering je tengok
hehe

nadya said...

redplasticbag---> tgk la, kepala paip pun xde..hehehehe

nadya said...

koru-->pilih la yg mana berkenan..hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

comel je..hahahaha
tp lau nk tdo mmg x la kn..nama pon umh cik shertan..muahahahahahh ;)
tp suke gak la gmba yg hitam putih tu.
lau toilet cmni..nk mbuang pon rsa x smpai hti..hik2 ;)

amie said...

tak jadi nak yak..
haha!!!

FiesyaaChacha said...

babe, mmg la lawa kan. omputih mane de cuci gune air kowt. ahah. :P

nadya said...

klu rasa nak membuang pun simpan je dulu hasrat tu..hihihihi

Alynn Notnot said...

gilalah! comel gila toilet!

nadya said...

Alynn Notnot-->cantik xper, jgn sampai gila sudah..hehehe

ika. said...

cantik gile. toilet dah cm bilik tido daaa. bole main masak2 kat toilet tuh! kawaiii sgt!

nadya said...

ika-->amboi,agak2 la nak men masak2 pun..huhuuh mangkuk tandas tu nak bt kuali ker???hihih

tunbegia said...

sungguh cantik jamban jamban itu, mesti wangi kannns,

salamm,

pensel kontot said...

uiks...cantik nyew toilet mcm neh...


kalu aku siap guling kat toilet lew...kalu toilet gaya itu