Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, March 21, 2010

Hot!!!

Rasa "hot" walaupun pasang aircond macam duduk dalam peti ais
tak tau dari mana datangnye hot itu, dari dalam hati kot

Rasa "hot" bila makanan yang dibeli terlalu "spicy"
dah la order tunggu berejam nak sampai, bila dah ready pedas ya amat, kan dah tau orang sabah kedah macam den ni xmakan pedas *iyeke!

Rasa "hot" dengan perangai manusia
geram betul dengan perangai client yang macam2 hal!! 

Rasa "hot"  dengan keje yang tak henti2
tak tau datang dari mana keje2 tu sume *sume akibat terlalu rajin kot 

Rasa "hot" bila moto yang baru beli hujung taun lepas buat perangai
arghhhh,nie sume gara2 xcident hari tu..


Rasa "hot" bila tengah2 blogwalking letrik terputus
yang ini memang la HOT yang amat sangat!!



Adakah perlu untuk diriku c0l HOTFM untuk memberitahu betapa HOT hati ku hari ini~


3 comments:

FiesyaaChacha said...

huish hot neyhh. meli2 kipas manyakk2 :P

rossoneri said...

lol, kesian kamu..yang last sekali tu mmg paling "HOT"

gO mi NaM said...

hot hot..hai tuan rmh