Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, March 15, 2010

Seni ~

Salam sume..
Semalam kita dah bermain dengan toilet2 yang comel..
Hari nie kita nak bermain dengan cat pulak..hehehe
Klu korang rasa bosan tau nak buat per hujung minggu, korang leh cat kan tangan korang n g buat sh0w kat pasar2 malam yang berhampiran rumah anda..
Pasti masyukkkkkkkkkkkkk...
Tak la berjanggut macam nak tunggu cek dari Mr Nuff..huhu

.



Kanak-kanak yang ceria mesti la belajar benda baru dengan rakan-rakannya..huhuhu
Wawawawaw..



6 comments:

edaolala said...

OMG! cantek sangat2 :) saya sangat suka ok :) follow kamu juga :) thanks ya

nadya said...

tq ye sudi melawat~~

si para para said...

wah chumelnya...lbh kurang yg betol jer...kompen cat tu tak tanggal tanggal...sayang nk buang.hehe

nadya said...

si para para---->hehehhehe,klu nak buat balik amik masa tuh..hehehe

Syahrul Iman said...

wah..smart2..skli tgok mcm real pulak..hehe

♪miSwiexiedawia♪ said...

cantik dan kreatif nya..:)
Tuhan Maha kuasa
membri akal pada manusia u
ntuk berfikir sebegini^^

subhanallah..