Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, June 5, 2013

Review : Sabun Rawatan Lunas R’sdong

Hollaaaaaa ;)

Harini nak review 1 produk yang baru try semalam, nak kata try tak berapa nak try sangat la sebab baru beberapa kali guna!! nama pun baru beli semalam.

Tapi saja la nak share, dah nama pun nak review!! hahaha.. da macam review buku pun ada!

Ok, abaikan mukadimah di atas, kita terus kepada produk dibawah!!


Cewah!


Alkisahnya hidung ni da mula rasa berair, sebelum ni pernah buat rawatan resdung!! tapi mungkin resdung ni datang balik kot!! Dengar orang kata resdung ni takkan hilang selama lamanya melainkan kalau kita betul betul jaga pemakanan kita! Entah laaa

Bab bab nak jaga makan ni memang tak boleh la, sume bedal!!

Sebelum ni ada dengar orang kata produk Dherbs memang ok!! sooooooooooo merajinkan diri untuk google!! balik keja semalam terus g kedai beli!! Harga sebenar yang tulis kat kotak tu rasa RM24.90 (tak pasti) tapi kat kedai tu jual RM19.90 je!! Percuma bedak herba ye untuk kita tempek malam malam, boleh la 2 , 3 kali guna. Kalau nak guna banyak kali boleh beli dalam pek besar ye bedak tu!!


Fungsi sabun!

Sabun Rawatan Lunas R’sdong dihasilkan daripada herba-herba yang bermutu tinggi dan gabungan teknologi tinggi dan kaya dengan multi vitamin. Sabun Rawatan Lunas Resdong Beherba mencuci dengan lembut, menyegar, mengeringkan jerawat kronik dan mengurangkan kegatalan kulit wajah sekali gus mengembalikan keremajaan kulit. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur terutama bagi kulit berminyak dan mengalami masalah resdung. Sesuai untuk lelaki dan wanita.

Sabun ni bila guna rasa berangin je muka, comfirm comfirm segala hama yang berkampung kat kulit muka akan mati!! cewah ayat tak boleh blah. Bau dia pun ala ala serai gituuuuu, nama pun herba!

 AWAS!! pastikan masa sabun muka jangan sampai masuk mata!! Memang korang akan naik angin bila mata pedih pedih..hahaha..

Kalau nak try boleh la dapatkan kat kedai kedai berhampiran!! sekian iklan tak berbayar

xoxo


2 comments:

Anonymous said...

cmne?..ok x produk ni?naek jerawat x?..huhuhu..

nadya said...

cik anon ---> muka saya x sesuai la dgn produk ni. rasa mcm tabur baja je kat jerawat. makin naik..