Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, June 13, 2013

Bukan Sekadar COKLAT!

Holaaaaaa ;)

Masih tercari hadiah untuk suami, tunang, mak ayah, sahabat, boyaprennnn, geprengggg! eh..

Mai sini mai nak cadangkan hadiah yang sweet, maneh dan mencengkam jiwa!!

Tak perlu ribu riban korang nak kena beli henpon, tv lcd, kereta bentley untuk yang tersayang kan?! Cukup la sekadar kita mengingati mereka! cewah..

Walaupun sekadar COKLAT!




Comel comel kan coklat dia, rasa pun sedap!!

Kalau korang nak order korang boleh terus contact Cik Na kat Facebook dia, pasti korang akan dilayan!! Cik Na pun ada blog tau, cuba klik kat sini.

Bukan setakat untuk dijadikan hadiah birthday, untuk hantaran pertunangan, kahwin pun boleh jugak. Senang cerita untuk sebarang majlis la! Nak senang cerita lagi sila contact tuan kedai ye!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tak guna la kalau kita promote je tapi tak pernah try kan?  Cik Nad order untuk birthday member!
Servis dia memang tiptop dan sangat sedap ok coklat dia..

Harap harap member Cik Nad tu pun suka la walaupun dia bukan hantu coklat!!hahaha

siap ada memo!! haha

comel kan? sayang nak bagi!! eh, sayang nak makan..hahaha

coklat oreo! gila sedapppppp..

Thanks Cik Na!!


Sekian, iklan tak berbayar!


xoxo

6 comments:

Chic Na said...

harap2 org pertama komen.. kikiki.. malu tau.. -_-

thanks nadia sbb beli coklat ngn cikna. dpt pakej promote lagi.. huuu.. Thanks a lot! ;)

nadya said...

hahaha, da mmg sedap n cantik tu yg promote tu!! Semoga cik na berjaya dalam bisnes ya!!

Chic Na said...

Ameen.. InshaAllah.. ;)

lynndamya said...

Wah, coklat Chic Na dah direview lah, tahniah, haha..tp mmg comel dan sweet kan coklat2 mcm ni, penah beli sekali yg comel2, then rse syg nk makan...haha :p

My Recent pos : http://lynndamya.blogspot.com/2013/06/my-creative-assignment-2-nombor.html

Kim Na Na said...

Seriously i bru baca ni... tau dak... i was a very beautiful birthday present... syg nk mkn sbb lawa sgt.... errr i miss u cik nadia!!!

Kim Na Na said...

Seriously i bru baca ni... tau dak... i was a very beautiful birthday present... syg nk mkn sbb lawa sgt.... errr i miss u cik nadia!!!