Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, September 6, 2010

Happy Birthday To Me!!!

Salam sume..
Hari nie Cik Nad nak ucapkan appy besday yang ke 22 untuk diri sendiri pada 4 September yang lalu..hehehe
Bajet cam xda orang wish sooooo kena wish kat diri sendiri laaa...hehehehe

Alhamdulillah diberi lagi peluang oleh Allah S.W.T untuk hidup lagi di bumi yang nyata nie..
Peluang ni jugak la nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada Mama yang dikasihi kerana melahirkan dan membesarkan Cik Nad.
Tanpa mama tak da la Cik Nad kat muka bumi ini..

Terima kasih jugak kat member2 yang wish kat my celcom dan faceb00k..
Ingat jugak k0rang kat besday den..hehehe* dok bajet sume kawan2 ingat..
Terima kaseh jugak dekat facebook yang mengingatkan besdey den kat kawan2 den..hahahaha

Tak lupa jugak pada Mak Cik kesayangan yang menghadiahkan c0klat untuk "hantu coklat" nie..hehehe
Dapat jugak la bawak bekal untuk waktu rehat nanti!!!* kant0i tak posa..hehheheh

Kepada Mr Muncit!!! TQ beli kek, bulan p0sa tak leh la nak lahap sama2..
TQ jugak sebab ingat besday..hahahaha
Padahal seminggu sebelum besday Cik Nad kena ingatkan..
Klu tak jangan harap laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Walaupun tak semahal dan sesedap "kek resepi rahsia" tapi tetap menghargai!!!


THANK Y0U SUME ♥ ♥



16 comments:

yusraliyana said...

happy birthday to u.. =))

Ieda Al-Habsyi said...

happy beteday dear :) semoga bahagia selalu :)

Cik_Shiqah said...

Selamat Hari jadi!
semoga Allah memberkatimu slalu :)

padin said...

Hepi birthday, friend..

ejum said...

happy birthday..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki

apik pehe said...

epi besday my pren..
biar x kenal pon..tapi dalam blog da cukop untuk semua bloggers..

Amieynna Amin said...

Happy Birthday..
semoga bahagia hendaknya..

sweet-ladybird said...

happy birthday :)

Azmi said...

hepi burday la jugak..keh3

p[A]n[A]d[O]L said...

epi belated bufday yer tuan tanah.. ^-^

FaiZ said...

epi besday to you....

Pinky Pixie said...

selamat hari lahir. nk kek juga! wuwuwu

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

22 suda~~~

may ALLAH bless u sis ;)

BeMiE said...

Alhamdulillah.. Selamat HAri Lahir.. dah beso dah budak ni.. dulu kecik je aku tgk.. hehehhe paper pun semoga dipermudahkan perjalanan hidup mendatang...
p/s - jangan membesar cepat sangat... huhuhu

LaDy eL said...

bestnye...
x sia2 Encik Shukur bin Ahmad pulang ke kg halaman ye Cik Nadia...
hehehe...
dh beso dah kamo tu...
jgn nk manja2 sgt ngn mama...

HaNTwO said...

selamat hari lahir..moga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang sempurna...