Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, December 18, 2009

Da Best 0f Frenz


Alkisah suatu masa dulu zaman kegemilangan bersama- sama sahabat..

Dulu mase sekolah kat Port Dickson time sek men slalu d0k melepak dengan budak2 ni.. Walaupun da pindah kat Kedah kitorg still contact..

Yang paling best skali d0rg sanggup turun KL pada 26/3/2009 semata2 nak jumpa Cik Nad setelah lebih kurang 8 taun xjumpa..

Terharu si0t..rindu gak kat kawan2 kat PD yg len..

Farah, Farhan dan yg len bila kita akan ketemu ya~~
~ nadia , faratul, baya ~



Bila da berhijrah ker Kedah, dapat la plak kawan2 baru..
Tapi x la ramai skit c0z baru lagi kat sek ni.. Tambah plak org nie berat mulut skit.. Mana x nyer, takut ketul emas terkuaq dari mulut.. Ada la baper kerat jer.. Tapi sume 0k2..
Kira boleh masuk kepala la org kata..


Hahaha.. yang paling bestnye bila da masuk poli, ramai kawan2 yg org dapat..
berlainan negeri, loghat, bahasa, perangai suma da~
Kat sini la mula kenal hati budi masing2.. Macam2 ada..

~ budak2 dip~



Bila dalam kelas 2 macam2 karenah ada, x kering gusi la dibuat nyer.. Asalkan bekumpul jer kec0h belaka..Tapi sume result gempaq dik, jangan pandang rendah dengan budak2 dip neh..hahaha




~ da mcm kumpulan nasyid POLIMAS~

~aizah, aqis, mask0t, munny, nadia~

~depan:adeq n anna, belakang:ily,nad,aizah,aqis n tasnim~

~bleh jdi model iklan x??hehehe~


Bila da jadi penghuni tetap KAMSIS laen plak jadinya, maka bertambah la suku sakat sahabat handai, berbeza asal usul dan kos..

Bila budak dip+mekanikal+awam+perdagangan=?????

~ jiran katil sebelah, aisyah~


~cik anna bersama roomate tersayang, kamilah~


~anna,eton,dayah,nabila~


Time praktikal kat MPSPK sempat gak berkenalan dgn bape kerat budak2 praktikal yg laen.. Dorg mmg best.. Tahap gila d0rg mmg x leh dapat kat mana2..hehehe..

Cik Ina xleh lawan tahap keramahan dia, mulut dia sentiasa p0t..pet..p0t..pet..hehehe..

Cik Hajar plak sentiasa tersenyum and terserlah keayuan beliau
(kembang cik hajar klu bce post ni..hehehe)

Cik Niza, Nadia and Ira ni plak da macam 3 serangkai.. sentiasa berkepit..
Almaklum la, d0k kat kerajaan langit
(tingkat 3)..hahaha..

Ha!! Xlupe jge Ina Kejut yer
(nama gelaran) n Cik Umi yg sentiasa mengular time praktikal.. hahaha
~nadia, ina, nad, ira, niza, hajar~


p/s ~ i'm very glad we are frienz..http://emo.huhiho.commuaahh..

4 comments:

hajar said...

oi cik nad!
assalamualaikum.
hemoi-hemoi.

nadya said...

w'salam cik hajar..
yer, boleh saya bantu..hehehehe...
ada sebarang bantahan ker pasal post ni..hehehe

hajar said...

Cehhh!
Senyum tu kan sedekah :)))
Btw, Cik Hajar duk sblh Niza, amik berkat tu. Nak kawin awal.
Last2 adik2 jgk kawin awal haaaa. Si Kakak ni andalusia jugak. Cesss!
Tah2, Cik Nad kot lepas ni. Niza dah, Ina Kejut dah.. Heeeeeeeeeeeeee

nadya said...

hahaha..
jgn ris0 cik hajar..
cik nad tunggu cik hajar dulu...hahaha..
klu kecian kt adik2 neh cepat2 la yer..hakhak..