Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, February 11, 2010

Lambat Lagi~


Harinie..
Kalu tak LEWAT g keje memang tak sah
Kunci jam punya la awal pasti tue bangun lewat jugak
*
*
*
Dengan iron buat hal
Nak iron baju plak dah berejam, tu pun men gosok ala kadar jer..
Selendang pun lilit ikut dan jer, bukan ada orang kesah p0w kan kan kan..
Nasib bek la orang nie bukan jenis kena tenyeh gincu, tempek maskara ayeshad0w ker..
Pakai bedak pun syer dgn anak ngasuh punya *baby johns0n, menjadikan kulit anda seperti bayi..hahahaha..
Men tempek2 jelaaaa

Tapi tak dala nampak teruk sangat..
OK jer!!!

Time kuaq rumah sempai capai air jer
Tu pun dah macam larian maraton..
Men capai2 per yang sempat jer..
Teng0k minyak m0t0 pun dah paras bahaya, klu tak g isi ni alamatnye kena t0lak la jawabnye
Da sampai petr0nas beratur la plak isi minyak macam nak beli tiket bas la pulak
*
*
*

Ad0yai
Mati laa hari nie lewat lagi
Nasib bek la merempit, boleh men cil0k2..
Klu nek keta ka jenuh drift r..hahahaha
*
*
*
*
Sampai 0fis sume dah ada
*kecuali bos MC hari nie..selamat..hehehe
*
*
*
*
*
*

SELAMAT DIRIKU
*tapi untuk hari nie je..huhuhu



4 comments:

wachak said...

ha ha ha sama ngan chak. Tapi chaq hari2 lambat ... superb lah katakan ... hehehe

nadya said...

amb0i2,bka c0mpany sendiri ker tiap2 hari lambat..huhuhu...klu mcm tu xmasuk terus pun xpe erk...hahaha

cik bunbun said...

haha. naseb baek bos takde.

rempit ker?? lalala :P

nadya said...

hehehe..biasa lacik bunbun.. merempit la cepat skit..heheheh..nk drift2 ni leceh..hahaha