Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, January 17, 2011

Award Sejuk Macam Salji?

Selamat pagi...

Dapat award dari Cik Jue sejak sekian lama, cuma tak sempat nak buat jerk.
Almaklum la buzy tak bertempat (T__T)

Nie awardnya
|
|
|
v






you're so cool like a snow!!!!!!
dasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat sungguh award dia..hahaha
Habeh bersalji la blog nie ^_^

Thanks Jue!!!
Sebelum tue cam besa la, da award ada la soklan..
Tak leh ke bagi award tak de soklan..hehehehe

1. bila korang suka tulis entry?
ikut masa terluang dan bila idea tu datang bercambah-cambah..

2. adakah korang blogwalking hari-hari?
tak jugsk, ikut keadaan mood dan cuaca le..hehehe.. kalau keje bersepah time tu la nak blogwalking memang nak kena hentak dengan bos..

3. namakan blog yg korang suka baca 
tak tentu la, teng0k dashboard  sape yang rajin hupdate itu la yang den akan baca...

4. apa yg korang akan cakap bila terjumpa ML?
sape LM (MizzLubby kot pengasas award..heheeh)??? 


5. tag 5 orang...
nie yang malas nie, sape2 yang rasa dia cool sila amik ye.huhuhu


p/s - best dengar lagu Aiman Cinta Terakhir kat blog Jue... ^__^

2 comments:

deAnza-wAnda said...

comelnyer... follow kamoo... =)

darl sepet said...

penah nangis tgk cter nie episod baim wong baling gelang yg dya nk kasi kt ayla dlm sungai.pastu ayla crik smpai jumper..waaa waa waaa...