Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, January 13, 2011

Meroyan Shopping Online..

Selamat malam.

Korang  penah shopping online tak???
Paling kurang pun cuci-cuci mata teng0k barang2 yang di jual secara online..
Skang ni belambak dah blog,facebook,web yang menawarkan pelbagai barang yang dijual secara murah..
murah ker???
Semuanya ada..
Dari hujung rambut hingga hujung jari, janji ada duit semua jalan.. ^___^

Cik Nad pun penah gak beli secara online..
Murah dan puas hati..
Skang ni tengah meroyan dok survey shawl kat intenet.
Cantik-cantik belaka, mana tak nya model dia pun cun melecun..
Comfirm la laku...hahahaa

cantikkan?? jom tengok kat sini..


Tapi kadang-kadang beli nak beli rasa cam rugi/takut pun ada sebab..
kita boleh dapat lagi murah klu beli sendiri kat pasaran luar..
tak tahu kualiti macam mana coz juz tengok gambar jer walaupun memang nampak cantik!!!

Tapi kalau dah bekenan sangat rembat jer tanpa pikir panjang, janji kepuasan diri.hahahah
Anda bagaimana???

3 comments:

iszieylyanziy said...

tengah gila shopping on9 nie,,ehhehe

nil said...

hehe. duit ada semua jalan..

Budak-N said...

suka gak jenguk2 page yg wat shoppg online. tapi xpenh agy beli. (: