Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, January 24, 2011

Mimik Muka Ikut Hari!!!!!!!!!!!

Selamat pagi!!!! dah nak masuk tengahari dah la...huhuhu


Masuk je ofis pagi tadi, kak siti(rka) tanya nape muka semua serius jerk...hahahah

Mana taknya, hari isnin jer semua muka macam taik!! kelat jer...hahaha
Masih lagi dalam mood bercuti..
Gila ko cuti 2 hari pun tak puas lagi...Nak cuti lama buka company sendiri la..hahaha
Nak kira waktu balik pukul 5 pun rasa macam lama jaaaaaaaaaaaa...

Masuk je hari selasa, muka masing-masing sememeh jeh!!!
Dalam kepala hotak masing-masing "adoyai, baru selasa.. lambat lagi nak jumaat!!!"


Hari rabu, masing-masing semangat jer, sebab sok dah khamis!!!! padahal ada lagi 2 hari nak lepas ke hari sabtu...
Time nie la dok sibuk merancang nak balik kampung ke berjalan2..
Rasa macam dok asrama plak..hahahaha


Hari khamis adalah hari yang dinanti sebab esok dah last hari bekerja...
Hati berbunga-bunga la sebab esok dah jumaat....



Yesss!!!!! hari jumaat yang ditunggu telah tiba............
Semua muka manis jer..
Yela esok cuti..hakahak....
Waktu nak balik pejabat pun rasa cam kejab jer..hahaha
Tak payah nak tunggu lama-lama..
Bila nak masuk hari senin plak paham-paham jer muka macam mana!!!hahaha

2 comments:

n u r k i m a said...

masa zaman sekolah dulu x suka ari ahad sebab ada perhimpunan..x sabar rasa nak ari kamis sebab esok da bley cuti..hehehe~

budakbuchuk said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa,dok kedah ker??hehehe