Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, November 23, 2011

Lama Tak Ber-blogging, Keadaan Nazak!

Salam semua, lama da  tak update blog ni sejak-sejak laptop masuk wad..
Dah hantar 2-3 klinik tapi semua memberikan harapan yang tipis untuk laptop cik Nad sembuh..
Sampaikan doktor pun suh bawak je balik laptop tu, dah takda harapan katanya..hahaha
Tunggu masa nak ka-pan dan ke-bu-mi je..


Kalau repair habis 2-3 ratus rasa macam tak berbaloi plak, tambah-tambah ada yang kata penyakit dia akan datang balik..huhuhu
Last-last tersadai la laptop tu kat umah, tak tau sampai bila..
Tunggu masa nak tanam jela kot..

Bosan kot dok kat umah, ada je PC tapi malas nak buka..
Kalau laptop sambil guling-guling pun boleh..hehehe

Sama-sama lah kita berdoa apa yang terbaik untuk laptop Cik Nad tue!!hahahaah~
Nak update pun tunggu waktu ofis jela, tu pun kalau sempat!!
*buzy la konon!!



5 comments:

Miss Nadya said...

sekarang ni ok tak??

new entry ::

1. Contest Klik Dan Like Fan Page
2. #25 Wordless Wednesday
3. Tiru Blog Orang Lain??

nadya said...

hahahha, dok tersadai kat umah la laptop tu...

Greeikiwi said...

Seelok-eloknya, buat frame, gantung kat nasher & Co...hahaha

Mazni said...

Semuanya pakai duit.. haha :(

sabree hussin said...

kuatkan semangat ye