Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, April 9, 2010

ATIQAH SWEET GIVEAWAY

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

**STICKY MODE SEHINGGA 9 APRIL 2010


Salam sume..
Harinie Cik Nad terserempak dengan 1 giveaway ni..
Nampak macam best, first time dalam hidup join giveaway nie sejak terjebak dalam arena blog ni..hehehe
Tergoda dengan coklat yang tawarkan..

Cik Nad nie hantu coklat, harap2 terpilih..hehe coz hadiah ini hanya untuk 3 pemenang je..
setiap pemenang akan menerima satu kotak yang mengandungi 9 biji coklat!

Meh kita terjah syarat2 dia

1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY" ~DONE~

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-) ~ DONE~

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah: ~DONE~

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box Cik Atiqah ~DONE~

TARIKH PENYERTAAN 6 MAC 2010 - 9 APRIL 2010



8 comments:

kenwooi said...

all the best =)

nadya said...

tq kenwooi, jgn lupa vote 4 me..hihihiiih
*merapu!

bspotgurl said...

jom jom

.::WaNiE::. said...

good luck cik nad :) :D

FyZa said...

gud luck swety! =)

Idalara said...

hai nad..thanks singgah blog kak ida..muga berjaya!

admin said...

senang nyer.. cemana dia nak kasikpememang nyer eh?

-atiQah- said...

comelnya blog! terima kasih kerana join.. :-)