Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, April 4, 2010

Weight Gain~


Salam sume..
Semalam hari Sabtu yang mendung Cik Nad mengambil peluang untuk keluar beronggeng..
Almaklum la da pc fair..
Cik Nad ni pantang klu dengan pc fair nie..
Padahal bukan beli pe2 pun..cuci mata jer n nak memeriahkan majlis..hehehe
dasar budak it la katakan.hohohoh0
Tambah plak da store da buat sale...
fulaweeeehhhhh...
Tak lepaskan peluang..

chhhhooooooooooooopp!!!

Sebenarnye bukan nak cite pasal pcfair o shoping pun..
Cuma skang nie Cik Nad tengah g survey2 'sesuatu' untuk menambahkan berat badan..huhhuhu
Sambil2 meronda Cantre Square tu saje2 la gatal2 g  survey 'sesuatu'..
Terjumpa lak dengan 8Gain Gain8 nie..
Agak menarik, dia da 2 perisa 'coklat' n 'original'..
Yang coklat tu da habis lak pulak, tinggal yang 'original jer'..
Kak tu kata yang 'original ' tu rasa cam s0ya..
Cik Nad ni memang pantang klu s0ya nie..
Memang tak leh nak telan dek tekak..
Tapi tak tau la betul o x..
Ntah2 kak tu pun men bantai cakap jer..

Adoyaaiiiii...

Memang susahkan nak tambah berat badan..huhuhhu
Mungkin d sebabkan kantung perut orang nie kecik jer, tu yang tak leh nak telan benda makan banyak2..
Makan skit je da kenyang,  untung betul la sape jadi laki orang..
Bagi makan skit2 jer da kenyang..hahahahaha
Klu sape2 yang da tips nak tambah berat badan tolong la bantu Cik Nad yer..




1 comment: