Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, September 14, 2011

Kembali Semangat Berbelog!

Horey!!! kini kembali dengan semangat berbelog yang tinggi setelah beberapa minggu blog Cik Nad terpaksa berpantang..
Tak tau la silap kat mana, tetiba je blog Cik Nad diserang virus yang jahat!!!
Tu yang amat menghairankan,datang dari mana virus tu.. hilang la semangat beberapa mingu nak berbelog!!

Kalau bersemangat pun, mesti blogger lain tak berani nak masuk blog Cik Nad bila dapat warning dari encik google (pengguna google chrome sahaja)
Yang lagi herannya klau pakai Mozilla atau Intenet Explorer tak dapat la plak warning virus Malware!!
|
|
|
v

Nyaris buat keputusan nak delete blog sebab dah tau nak buat macam mana..
Alhamdulillah, sekarang blog dah stabil dah sihat dengan sendirinya.hehehe
Tak boleh suka sangat, takut jadi balik macam haritu.. sobs..sobss..
Itulah penting ada sifat sabar!!

2 comments:

Cik Azizah said...

takut ada yg widget yg ada virus dear..

Ahmad Ismi said...

takut juga sy nak masuk sini ari tuh cuz virus konon nyer..smpi x dpt berblogging...kih3..alhamdulillah ..ok dah belog kamu ^^V