Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Saturday, September 24, 2011

Sedut Dengan Straw Boleh Tak??


Kalau la masalah perut ke depan  @ buncit dapat diatasi dengan mudah kan senang..
Lagi senang la kalau lemak-lemak tepu dalam badan boleh sedut pakai straw je, jimat kos!
#Kbai!

4 comments:

nick dot anis said...

haha lau ada camni i pon nak try la..tapi kalau minum air elakkan pakai straw..sbb bole buat perot kite buncit...just sharing:-)

teratai said...

ini masalah yg saya hadapi juga,dah mcm cara cuba,still masih buncit!org kata jgn minum air ketika makan nasi,setengah jam kemudian baru minum,ada gok cuba tp still macam tu...entahlah

sUe UnniE;) said...

tolong la halalkan cara ni. tolong~~~ hakhak

RAWSHADE said...

Hai tuan blog.. lama dah x jenguk blog ni.. skrg dah mula main blog balik..hehehehehehe... tadi terklik nuff kat sini :)