Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, August 13, 2012

Duit Dah Ada, Sampul Je belum!

Hai korang!!
Dua tiga minggu sebelum raya mesti korang dah gigih tukar duit baru kan untuk raya?? bagi kena menghulur duit raya jela, yang menerima dok senyap-senyap je!!hehe
Cik Nad duit dah tukar ready nak hulur je, masalahnya sampul plak tak ada lagi, takkan nak hulur macam tu je.. Almaklum la sepupu-sepupu semua jenis banyak mulut!!hahaha

Pergi tukar kat bank gila kedekut bagi 10 keping je..hahaha.. kalau nak banyak kak kaunter tu suh beli sendiri..cess!!heheh




Masa mama beli sampul untuk raya tak mau beli sekali, kononnya berlagak design sampul tak cantik, nak tempah pun tak da sapa nak layan nak tolong buatkan last-last minit neh..hehehe
Doily paper banyak lebih buat doorgift haritu, macam tak kena plak nak buat sampul duit raya, grand sangat plak..hahaha


Lat-last satgi kang beli sampul surat kosong belah dua,heheh.. Yang pentingnya isi kan?? bukan sampul..hehehe





2 comments:

Sue Unnie.. said...

ala..sampul nnti dibuang nyer..hehe..

nadya said...

hahaha, xbest la xda sampul!!