Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, August 5, 2012

Set Stabilo All The Best


2 set stabilo dah selamat sampai Jumaat lepas, kenapa sampai 2? Biasa la kan,orang tamak.hahaha Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana nk dapat kan?
Korang search je fb stabilo MY, pas2 isi je form! Kempen masih berjalan. Ada lagi 2 minggu rasanya
Tapi!

Korang kena tunggu isyarat dulu baru boleh isi form sebab set ni terhad 1 minggu untuk 100 orang je. 
Siapa cepat dia dapat! Cepat-cepat isi untuk adik-adik korang yang nak exam tu!



Klik kat sini untuk join!!


Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

-Sara- said...

free ke apa nii?

nadya said...

free la Sara!!

Iera balqis said...

seriesly you got this set stabilo is free?? oh dear,, hehe..nti sye isi form dye ,, ble da dpt tu boley bagi kat adik tga nak amik exam SPM..huhu..btw , nice entry dear ;)