Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, September 2, 2013

Temuduga Eksesais Pengambilan Jawatan Konstabel Wanita 2013

Holla ;)


Berdasarkan entri sebelum ni berkaitan dengan ujian fizikal untuk polis wanita ramai yang bagi respon!! 

Tahniah diucapkan kepada yang berjaya untuk inteview yang seterusnyaaaa!!! TAHNIAH! Yang belum semak lagi korang berjaya atau tak boleh ke sini.

Yang dapat inteview tu mesti tengah mencari info untuk persediaan kan? Berdasarkan keywood dekat web nuffnang pun mencanak naik bab bab inteview ni!

Sebenarnya Cik Nad pun tak pernah lagi pergi inteview akhir polis ni, setakan ujian fizikal haritu jela. Tak da benda nak share pengalaman dengan korang  sooooooooooo sapa sapa yang pernah pergi dan dah lepas temuduga ni boleh la kongsikan pengalaman korang dekat sini ye..
Sharing is Caring Gituuuuuuu!

Tak salah kan! hikss

Tapi apa yang Cik Nad baca dalam Harian Metro 31 Ogos yang lepas mukasurat berapa entah info dari Timbalan Ketua Polis Datuk Seri Mohd Bakri Zinin kata untuk pengambilan kali ni seramai 1,500 untuk wanita dan 650 lelaki.

So korang yang pergi inteview tu sila bertenang dan jawab dengan yakin! hikss

xoxo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soalan yang popular : berkaitan PDRM, KDN, Parlimen, OIC, ASEAN, MSC, Koridor Utara, kaitan jenayah dengan apa yang kita kerja atau belajar, pengetahuan mengenai Malaysia.


No comments: