Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, August 4, 2010

Aktiviti Si Penggali Kubur!


Salam sume..
Cik Nad tak tau la minggu ni minggu yang memb0sankan ker atau memang dasar malas nak buat keje..
Minggu ni aktiviti sume sama..

Masuk ofis pukul 8.30 pagi
cucuk berukband buka fb, buka blog.. wajib!!
cek email, komen sana sini kat fb..
Berlarutan sampai pukul 1..
Bos masuk jer buat2 sibuk..
Pale hotak ko, keje pun xda buat2 sibuk pe nye..belakon jer lebih..hihihi
Klu da keje cepat2 la d'selesaikan coz boleh la bersenang lenang lepas tu..


Time rehat pukul 1 
Cabut balik umah makan tengahari..
Save bajet..
Lagi pun jemu makan kat kedai benda yang sama
Balik umah senang skit, dekat je pun!!!

Masuk keje lepas rehat pukul 2
Sambung balik berfacebook, berblog..
Time macam nie la tengah aktif join kontest n giveaway kat blog lagi 1
Klik kat sini ye klu nak follow *poyos!
Time petang2 da malas da nak buat2 keje ni..
Otak x aktif, mata pun lemah je..

Pukul 5 tepat!!
Amik kunci blah balik umah tidooooooo..
zzzzzzz..
macam baru balik keje kontrak konon2 nya..
Letih gila..
Padahal bukan bukan buat per pun!


adi0sss..


2 comments:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

sempoiiii....=)

syufaa said...

hihihi. best yer aktiviti nye :P