Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, April 24, 2011

Tak Perlu La Nak Bagitau 1 Dunia kOrang Bahagia...

Ada yang kata tak perlulah nak paparkan status relationship kita dalam facebook sebab mendatangkan fitnah je, ada pula yang kata perlu!!!!
 konon nan menunjukkan kesetiaan tahap gabanlaaa pada pasangan diorang...
Bagi yang dak berkahwen tu okey la.. Macam mana plak yang dok bercinta macam monyet tue???

 Rakan-rakan blogger pun ramai jugak yang share pasal benda ni, malas la nak ulas panjang lebar...

 Tapi apa yang orang tak paham tu perlu ker nak bermanja2 dalam facebook!!!

Eeee,tolong la.. kalau yang dah kawen tu tak pe la kononnya nak menunjukkan kasih sayang diorang laki bini..
Tapi takkan la 1 dunia nak kena baca, menyampah aku!!!
Manja dalam umah sudahla le, jangan la sampai 1 dunia nak heboh yang korang bahagia sangatttttttttt... tolong laaa...

Bila sang suami sibuk mencari nafkah kat luar yang bini kat umah tak tentu arah dok meroyan update facebook kat umah..
Cukup bulan laki tu jugaklaaa nak kena bayar bil letrik, bil tenet segala bagai...
Masak ke kemas umah da gak paedah!!!

bosannye, bila b nak balik nie..
petang ni b balik setelah seharian bekerja, rindu b.. (uweeekkks)
emmm, hujan..sejuknye..teringat kat b .. ape kejadahnya??


Ada bagusnya jugak bila laki bini sibuk bekerja tak da masa nak beramas mesra dalam facebook.. Naseb baek la dah kawen!! tapi cover-cover la sket weh!! Kalau budak-budak bawah umo baca camne??

Bagi yang belum kawen lagi haru!!

Okey, len kali je hapdate!!! byee...


 

6 comments:

Qaseh dalia adelia said...

:) KADANG2 BAHAGIA TU SANGAT INDAH HINGGA INGIN ORG LAIN MENYAKSIKAN PADAHAL LUPA KDG2 AKSI2 TU MENJELIKKAN .. SABAR LAH ..DISAAT KITA BHGIA PASTI KITA PUN MERASA SPT DIA

baby_busyuk said...

itu lah dier..perasan kite sama ja..tapi depa nak tunjuk jugak..nak kata cemna??..huhu...pastu depa kata takkan nak tunjuk kesedihan depa lak..ermmm...kita tak sedih ka apa?? arghh~

baby_busyuk said...

itu lah dier..perasan kite sama ja..tapi depa nak tunjuk jugak..nak kata cemna??..huhu...pastu depa kata takkan nak tunjuk kesedihan depa lak..ermmm...kita tak sedih ka apa?? arghh~

Watie Rose said...

betul tu..tak perlulah nak over sangat nanti buat org menyampah sajo..kan dik kann...hehe

Mama Gee said...

erkk..mama terasa ni...

hahaha takpelah..apa2pun..mama rs perlu berpada2...yg belum kahwin pun berpada2...yg dh kahwin pun berpada2..masih ada adat dan panduan yg kena ikut..jgn main tayang je semua benda....

Gayahspears said...

bersederhana dr segala segi itu lebih baik... suka dan duka dtg dan pergi.. hargailah mase2 indah :) hihi