Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, May 12, 2010

Cik Nad Tak Suka Hari ni..






Cik Nad tak suka hari nie..

sebab

satu-->Cik Nad terpaksa masuk kerja lewat *Cik Nad kan pekerja yang rajin, padahal tiap2 hari datang lewat.hihih..

dua-->Cik Nad terpaksa menipu *kata masuk ofis lewat sebab da hal yang xdapat dielakkan padahal g inteview..huhu

tiga--> Bontot Cik Nad rasa macam berakaq c0z tunggu lama untuk di interview . Jadi peserta sec0nd last tu, k0rang kira la sendiri kena tunggu jam..hahahaha..nasib baek inteview boleh jawab tapi x dapat full mark la..hihihi

empat--> Cik Nad kena tunggu berpanas berejam sementara keretapi  selamat melintas di landasan *lembab macam siput sedut punya keretapi..

lima--> Kena masuk ofis lak pukul 2.. klu nak amik cuti terus leh x???huhuhuhu *rasanya statement yg no 1 tu Cik Nad kata tak suka masuk lewat, abaikan!


http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

5 comments:

XeoRa said...

Cik nad nak cuti ekk..??tp still pkul 2 terpacak dlm ofis..hihi

nadya said...

hehehehhehee, cuti pun cam tak cuti jer...bek tak payah cuti.. *wah,tiba2..hehehe

nabilah_2908 said...

kiranya hari ni cik nad kerja hald day jer la eh..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

.::WaNiE::. said...

isi borang cuti kekekke

laila said...

bagusnya
company mana ni untung dpt pekerja rajen ni