Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Tuesday, May 11, 2010

Anak yang kurang ajaq!

"Sepasang suami isteri bertindak memarahi dan memaki hamun ibunya hanya kerana ibunya berasa takut akibat kereta yang dinaiki mereka perlu menyusuri bukit untuk ke bengkel berkenaan.Ibunya yang nekad keluar dari kereta itu dimarahi depan khalayak ramai sehinggakan wanita tua itu menggigil dan menangis ketakutan dan tidak dihiraukan anak mereka. Malah, pasangan suami isteri itu mencerca dan meninggalkan wanita tua itu bersendirian setelah kejadian itu dileraikan anggota polis yang bertugas berdekatan dengan tempat kejadian" -Harian Metro


Ibu sepatutnya di sayangi bukannya di caci atau dimaki..
Sayangilah ibu anda sementara dia masih ada dimuka bumi ini..
Wah!!! tibe2 lak em0 Cik Nad nie..
Mana taknye bila tengok ada orang d0k maki hamun ibu dia depan orang ramai..
Tak pikir ker per perasaan ibu dia time tue..
Ape c anak tu tak pikir pengorbanan ibu dia nak mengandungkan dia, melahirkan dan membesarkan dia sampai dia jadi besar cam tue..


Kepada mama Cik Nad, SELAMAT HARI MAMA


*cumey x Cik Nad time kecik2..hehehe





6 comments:

qellissa said...

very kurang ajar itu anak... sib baik mak dia x sumpah dia jadi batu... sian mak dia kan...

a d r e y n i e e l i s y a said...

mmg..
ada tgk juga yesterday ni crita..

huh!!
bikin panas tu anak

.::WaNiE::. said...

hmm ada baca jugak

skrg ni asal ada isu sikit jek sume bukak fb page ek ahaha

fathiahRAIHANA said...
This comment has been removed by the author.
fathiahRAIHANA said...

tak malu gila ana perangai cmtuh .
tak sedar dri btol .

juelee said...

huhuhunape begini???