Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, May 20, 2010

Frust, Kecewa...

Dushh,dushhh, panggggggggg...
geram,geram..
kecewa...
tendang pintu, pijak bantal,guling2..
tadi orang tengok dia siap men suap2 dgn mata kepala orang sendiri dengan pempuan tu..
Ingat ape...
Boleh plak d0k bt feeling2 nyanyi lagu cinta dalam hati kat pempuan len..ahahahahaha
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Nyah ko dari hidupku...

|
|
|
|
|
v



*saje gedik lepas tengok shahir ngan rozita dlm diari AF tadi.ngengenge

9 comments:

Miss Izah Mohamed said...

ahaha.. jgn emo2.. ehehe

shafiq said...

haha.. nak bagi AFUNDI lebih la tu..



My latest entry : 10 Perkara Anda Perlu Tahu Tentang Chelsea Musim 09/10 Ini

MiSS LYaNA said...

heh... nk kena betul...
igtkan "sang jejaka bertuah" yg bt perangai mcm 2...

**tertipu sekejap...

.::WaNiE::. said...

cis ingatkan ape benda la tadi :)

MrS ShaHriL said...

sbr2....hehhee

nadya said...

bawak2 ber"tendang' yer sume..hihihhi

gades ain said...

erk? hahaha. lek k :D

noor afzan said...

amboi..ingat pe la tadi..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pssstt mai singgah menjenguk sambil nak bagitau...u adalah salah seorang pemenang my giveway yang dah diumumkan keputusannya last week...bleh emailkan nama penuh,alamat ngan no tepon kat email ni ye

kasihmama82@gmail.com

p/s: kalau nak tengok result leh singgah mai blog