Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, May 10, 2010

Perlu Ke???????

Pening sigh dok mengedit benda yang sedia ada..
Edit resume jer pun..
Tapi edit blog lagi best dari edit resume.. wakakaka..


0rang tengah pening nie camner nak edit resume ikut j0b yang d'p0h0n..


Persoalannya skang ialah..


satu--> Klu kita apply j0b guna spm adakah kita perlu menayangkan jugak diploma yang tak seberapa yang kita ada dalam resume tuh..


dua--> Konfius la nak bua resume dalam bahasa ib0nda o ayahda~ Ada orang kata klu untuk g0v buat dalam bahasa ib0nda jerk. Betul ker????


tiga-->sebenarnye d0rang tak la plak suh bawak resume ker hape dalam surat tu.. d0rang cuma suh bawak sijil 0ri jerk *tapi Cik Nad saje jer buat rajin... Ada gune ker resume ni nanti????




Zasssssz..Sambung balik edit resume..Pening2 lalat..


4 comments:

.::WaNiE::. said...

ye sile bawa resume walau tak diminta :)

HEMY said...

letak je sume qualification yg ade..

nadya said...

wanie--> tu la kan, bawak jela kan..tak rugi pown..

hemy---> tapi job tu utk spm jer..takkan nak taruk sume...

MiSS LYaNA said...

cik nad....
as i told u...
bwk yg smpai spm...
nnt bila dah cnfirm dpt keja tu, baru tnjuk yg selebihnya... tuk kenaikan gred n gaji...
(dah bgtau... tp saja nk menambah resepi... haha)