Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, August 7, 2011

Aiyak!!!! Don't Make Me Angry

Salam Ramadhan..

Korang penah maen game angry birds tak?? alaaaa game burung merah yang kena lastik tembak anak bab1 tu laa..hihihi..
Kalau tak pernah korang try carik sofware kat pakcik kat pakcik google..
Tak pun maen je online kat sini ..janji da google crome la..

Maen game ni kalau tak bengang tak sah.. terangkat kaki punya layan nak tembak anak bab1 ni..hahaha
Siap marah-marah g kat anak bab1, kan dah kurang pahala pose..hehehe
Kat ofis pun sume pakat dok gila maen game..
Cuma bos je belum maen lagi, second bos kat ofis dah mula berjinak-jinak dah..hahaha
Kalau bos mengamuk pasal pe report tak siap naseb korang laaaa..hahaha


Cik Nad je baek sket balik maen kat umah..hahah.. tu pun sebab PC Cik Nad tu tak boleh nak install.. masalah pe ntah.. Kalau boleh maen ke comfirm Cik Nad pun terjerit-jerit kat ofis macam kawan-kawan yang laen..hahahaha

Cik Nad geram betul tak lepas-lepas lagi level ni.. sape-sape ada tips tak???hahaha


8 comments:

akuwanblur90 said...

jenguk blogger kedah.. :)

tips lepas level?? Lantukkan ke atas dan menjunan jatauh ndi bahagian tengah..

MissRa said...

hahahahaaa...kak mira pon xlepas lagi stage yg tu...lekat kat citu ja..igt kita kena bw hammer la pi ketuk batu tu sndri...hahahaaa....

nadya said...

akuwanblur--> nice tips, nak try..ihihii

Kak Mira--> hahaha, ngokngek btl.. sok kat opis kita p tarah batu tu..

❤ Kyu ツ said...

main kat ipod je ^^
yg free pny je la..
misken nak beli..:p

FarhanahAdzlan said...

disebabkan geram la xnak main lagi dah game ni..haha..=)

Cik Bell said...

adoii..xpenah main laaaaa.hahahah

cik kiwi's said...

saya suka jugak main angry bird. yang terbari angry bird rio..:))

MissRa said...

nad...kak mira dah lepas stage tu...dah level 5 da...hahaha..puas...bw hammer ja pi ketok..sennag