Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, November 10, 2010

Tangkap Cintan Dengan Asmara..

First time tengok--> tak tengok langsung.. masuk bilik tido terus!!

Second--> tunggu 5 minit, cam boring!! masuk bilik terus!!

Third--> teng0k camtu jer, tu pun macam tak teng0k..



Tapi skang gila setiap selasa melekat depan tv..
Rasa macam best la plak cite tu..
First time teng0k lakonan Shahz Jaszle..
Sebelum ni tak penah layan pun ntah apa tari tirana ke apa...

Asal erk dalam Asmara tu muka dia nampak baik gila..hahaha
Tak sangka lak umo dia sama dengan orang je 22 tahun.. Tapi nampak macam matang sebelum usia..hehehe
Patut la bergamb0 mesra dengan Maria Farida pun tak nampak cam beza sangat pun..
Maria kan macam awet muda walaupun umo dia 40 tahun..hehehe


Mesti frust kan awek2 kat luar sana klu betul Shahz ni berkasihan dengan Maria..hehehe

11 comments:

kakchik@ella said...

kita pun kdg2 tgk, kdg2 tidak. brgantung pd mood.

semlm tgk pun dh pkl 9.30. Ok lah. Nt bad.

one2paii said...

btui22..gua mmg suhke asmara tuh..cute jerk..nak ajak die kawin ngan gua la..~lalala~

elly @ suely said...

aiyooo maria farida??? anak ikan ke? huhu...

liyana aziz said...

best ke cte ni? yana tgk skali dua je.. huhuhu..

ardinihumaira said...

lama dni tak tengok citer ni. malam2 duk wat esemen. sobsss... salahkan esemen. hu

Gayahspears said...

x berminat la.. seyes aku jrg tgk tb..huhu.. 24 jam ngadap lapy..huhu

.::WaNiE::. said...

best ke citer ni

first time tgk dalam 5minit dah tukar tv lain hikhik

tp mcm da ramai yg jatuh chenta lak ngn citer ni

chentaMAYA said...

argh! gua tengah frust nih asmara tu dah ada awex!

chentaMAYA said...

argh! gua tengah frust nih asmara tu dah ada awex!

velasrizal said...

mmg hemsem hero citer ni..ptot la ramai pmpn tgk..

Ramlah Ram Bertudung !

arasewel said...

citer ini memang sangat besh!
saya layannn jugak~