Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Tuesday, November 9, 2010

Adoi! Macam Mana Nie...

Adoi.. Tengah runsing nie...
Dalam kepala hotak nie dok pikir camne nak mintak cuti 3 hari..
Rasa macam lama sangat dah 3 hari tu sebab taun nie banyak gak dah bercuti..
Dulu time bulan 2 dah dekat 3 minggu bercuti sebab excident..
Belum masuk amik cuti wan meninggal dekat 3 hari..
Cuti raya lagi tu tak termasuk cuti ngelat nak p keja ngan konvo ritu..hahahaha
Oh no no.. orang tak penah ngelat g..




 Ni nak mintak cuti 3 hari sebab nak p tengok makcik konvo kat uitm Shah Alam hujung bulan nie..
Alasan pe la nak bagi ha..
Tengah dok pikir macam2 style cara nak mintak cuti nie..hahahah
Antaranya..

Bos!! Saya nak mintak cuti hujung bulan nie.. Boleh tak???
sambil buat muka kecian..

Ataupun isi borang siap2 letak atas meja sambil cakap saya nak mintak cuti!! saya bagi dulu borang cuti ni nanti bos pikirla dulu nak approve ke tak..huhuhu
Ayat baek gilaaa.. klu tak approve nanti hbis banjir lak 1 Sg Petani orang meraung..
Orang dah la jenis tangkap leleh skit klu permintaan tak ditunaikan...

Klu susah-susah sangat la.. bos!! saya nak mintak cuti.. klu tak boleh cuti saya berenti jela..hahahah
Pakai ayat ugut!! dah la keje susah nak dapat skang.. ingat senang2 je nak behenti..

Camne nie??

4 comments:

one2paii said...

lu cuti jerk..xpun lu teruskan ugutan lu nk benti..ti bos pun kasi benti sama lu..lu leh cuti bape lamo ikut suke lu..hahaha..(jgn..jgn wat camni)

si biskut said...

Ini Boss cakap:
"Mau berapa lama cuti,1 minggu,1 tahun?,ini company suka kasi cuti...amik cuti kemas sekali meja ok..".

misSbLurRy said...

bg surat, letak atas meja, wat dunno...kalau dia panggey, sengeh2 je...eheheh

Myra Jay said...

Hehe, susahkan kalau dah bnyk kali cuti pehtu nk amik cuti plak..
Tp the best is apply 1st, then tgk respon bos cmne, mana tau dia bg ke..