Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, November 5, 2010

Owh,Jersi Baru! Cantik Tak?

Cantik tak??
Tarraaaaa...
Pinjam trademark Eric Leng Leong jap!!hehehe


 Baju okey bukan orang!!!

Semalam orang tengok berita pasal Nike dah keluarkan design yang terbaru untuk pasukan kebangsaan Malaysia ..

Ada jugakla kata2 sumbang yang kata design dia tak bape nak ok!!!


Bagi orang okey jer..
Simple dan cantik la jugak...
Lagipun jersi nie bukannye untuk buat show festival fashion o ape...
Klu harapkan baju jer cantik tapi maen macam taik tak guna jugak..hahahaha
Pandai la gwa mengutuk!!!

Klu nak teng0k jersi-jersi terbaru kelab antarabangsa sila klik kat sini okey..
Tolong promote blog orang jap..hahahaha

6 comments:

faryzh said...

dah cantik dh jersi tu..
nak cantik camaner lagi ek.hehehe.

nadya said...

faryzh--> betul tu.. xtau la nak macam mana lagi..huhuhu

Yaya Zamimi said...

not bad jersi tuh...cme x fhm, knpe asyik2 muke si kembar nih? -.-"

liyana aziz said...

ehem.. yang pakai jersi nombor 8 tu kan, belongs to me.. hahahahhah

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

owg tu kacak. xterperasan lak jersi..hehe

Yuni Aisyah said...

jersi smart...!
agak jemu la asyik2 muke si kembar nie je yg dipaparkan..cam dorang je pemain bola sepak msia...bosan lak kdg2..tp nasib bek encem..:P