Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, November 28, 2010

Opss!! Bila Dah "Terbeli" Henp0n Baru..

Hai semua..
Alkisahnya bila jatuh cinta tangkap cinta dengan henpon ni pertama kali tengok kat paper...

Semalam amik kesempatan kuar beronggeng sorang2..huhuhu sambil intai-intai harga henpon..
Lenguh jugak la kaki pusing 1 Centre Square tu ulang alik survey merata kedai..
Last-last terbeli la jugak..hohoho..
Ada ke istilah "terbeli".huhuhu

Bila da dapat tido pun lena la sebab dah ngidam lama dah..hehehe
Harga?? Nak kata mahal pun tak la bape sangat..huhuhu
Tapi jugak la habis gaji !!

Function?? ok jer, tak da la pe yang istimewa..
Cuma dia ada wifi, touch sceen je..huwawawa..

Yang tak bestnye?? Cik Nad rasa macam tak bape best la kamera dia walaupun 5megapixel..
Standard Nokia kemera memang tak memuaskan!!!
Suka guna kamera henpon sony.. puas hati..

Free gift?? semestinya di jual 1 set dengan charger, kabel dan earphone!!
Klu jual asing-asing mau kena hentak tauke tu..
Pastu memori kad 2g!!
Disebabkan semalam da promosi, Cik Nad dapat buku diari nokia ngan natang apa ntah nama dia untuk letak kat cermin keta tu...
Ni la buah hati baru Cik Nad,hahaha.. poyo jerk!!
First time beli henpon pink!!
Nokia X3 Type and Touch!!

Kualiti gambo tidak memuaskan disebabkan guna kamera henpon lama
acececece, mentang-mentang la ada yang baru..hakhakhak tuih!!!


11 comments:

twinkle twinkle said...

waa..bestnye :D

tiefazatie said...

nice!pinky!my mum pun bru bli gak tp pepel.aiyak pink xde stok nie.huhu

cik bintang said...

bestnye ! comell la kak nad !
eh bkn kak nad henpon tu . . hehe~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

WAH2..cantik la..pink2..i loikes..
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/10/wow-pinknyee.html

SyUhAdA said...

besnye beli fon baru.~

CikGadis said...

wah besh nya. hp bru kaler pink!

Jemput singgah blog saya : aku.BUKAN.Cinderella

Yaya Zamimi said...

mahal x?

tomatokering :) said...

dah lame takdek hp baru..huks!
nakyg lame tu bule?hik2 ;P

Ain Zulaikha said...

cantik gila.. how much?

FiesyaaChacha said...

wahh cumelnyaaaaaaaaa! :D

zik said...

wah ... best2... :-)