Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, December 8, 2010

Dah Lama Tak Join Giveaway..

Hai sume!!!
Sudah sekian lama blog untuk giveaway Cik Nad terabai..
Tu la gatal sangat buat 2,3 blog..Kan dah tak sempat nak update..hehehe
Biasa la tamak!!!
Bila da menang baru la semangat nak join..
Ni dah lama dah tak bertuah dia lambat la sket nak join2 giveaway nie...
Bila orang dengar orang laen bertuah mula la rasa jelez!!!hahaha

Tapi bila bab nak join kena buat entry tempek banner apa suma mula la penyakit MALAS datang..huhuhu
Last-last tak join la jugak.hehehe



pssstt!!! ada sape2 yang nak kembalikan mood ber"giveaway" Cik Nad..hehehe

5 comments:

diana said...

tempek banner tu la yang buat akak kurang minat nak join kontest atau GA ni..

diana said...

tempek banner tu la yang buat akak kurang minat nak join kontest atau GA ni..

diana said...

tempek banner tu la yang buat akak kurang minat nak join kontest atau GA ni..

diana said...

tempek banner tu la yang buat akak kurang minat nak join kontest atau GA ni..

SyUhAdA said...

jom join GA..

http://syu90contest.blogspot.com/