Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, December 1, 2010

Silalah "LIKE" Saya!!

Yeaaa,boleh ke macam tu??hehehehe
Orang len da fan page, budak buchuk hegeh jugak nak ada..
Hah!! nak amik ko nak sangat..hehehe
Saja gila publisiti murahan..wahahahaha
Kat facebook nanti korang boleh bermesra-mesraan, berpacaran dan berkasihan dengan budakbuchuk..wahahaha..

Kepada semua follower budakbuchuk diwajibkan tekan butang "LIKE" yea secara paksarela.hahaha
Kepada yang tak suka blog ni pun korang diwajibkan dulu tekan butang "LIKE" sebab klu nak cari butang "UNLIKE" sampai mati pun tak jumpe..
Lepas klik "LIKE" baru korang akan jumpa "UNLIKE" okey..
Ada paham..hehehe





Sama-sama la kita menyokong industri blogger tanah air..hahahah


p/s- terima kasih kepada yang sudi LIKE dengan iklas dan jayanya..hehehe

7 comments:

kakchik@ella said...

Amboi .. amboi .. amboi ..Hehe ..

CikGadis said...

dh tekan dh. tp xpasti paksarela atau x. hehehehe

iszieylyanziy said...

dah like!!! like sy juga,,hehehe

one2paii said...

masalahnya jang..gua xpenah wat akaun faci book tuh..camno den nak sign in..penat gua klik dan klik lagi..udoh x kua2 pun like tuh jang..habaq mai kat cheq ckit

alienelliz said...

wah..dh maju jugak ni..hehe =)

makdara TERdiva said...

pst..pst..camne nak buat belog cantik mcm ni??? i like the header :)

Fay said...

woahhh. maju sekarang semua blogger ada fan page. :D

p/s: belog comel. sukeeee!