Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Monday, December 13, 2010

Huh!! Terkena Jugak..

Salam sume..
Pagi nie masuk ofis cam biasa terus buka dashboard..
Terkejut gila "baby" bila semua dok cerita pasal duit nuffnang diorang ilang...

Huh!!Cik Nad terus serbu pejabat web Nuffnang nak cek earning
Huhu,tersentap la jugak duit da kurang beberapa puluh hinggit..sobs sobs..
Terkena jugak kat Cik Nad rupanya..

pendapatan sebelum


pendapatan selepas ME dan BE ilang

Ni la akibatnye klu malas nak blogwalking tapi rajin cek earning..wahuhuhuu..
Habis semua buffered earning dan metered earning Cik Nad ilang..

Tapi bersyukur jugak la sebab pendapatan blog Cik Nad tak bergantung pada BE pun, so tak la hilang banyak sangat!!!
Biasa la blog tak pemes..huhuhuhu

Klu la Mr Muncit tau mesti dia akan kata padan muka, sape suh simpan lama-lama..
Sebelum ni dia suka suh Cik Nad cashoutkan sebab dia kata klu duit tu hilang padan muka..
Masin jugak mulut Mr Muncit ku!!!!

10 comments:

papabear said...

rasanya ada sistem problem kat nuffnang. traffic stats belum update and BE earning pun masih missing... so ken tunggu je lar...

budakbuchuk said...

tu la papabear, riso jugak..huhuhu

Mama Zara said...

huhu..hilang selama2nya ke? rasa2 nya sistem down kejap je tu..harap2nya lah...

sebab mama punya pun ilang gak sket :((

alinac lover said...

erk.bahaya ni ek

pasni kalo ada cash out je siap2..hehhe



da follow kamu yer :)

sumpit said...

ooo boley hilang ek.. buruk siku betul...

| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

kakchik@ella said...

wa .. byknya duit adikbuchuk. duit akak ciput je. Blogger main-main camtu le. hihi ..

AROL DSHW said...

Cik Nad pun kena jugak ke?
ingatkan arol jek yang kena.
dah lah pendapatan blog arol bergantung kpd BE, waaa! :'(

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/12/mood-blogging-hilang-sebab-nuffnang-be.html

tiefazatie said...

ada aritue die terdouble nie bg earning..but kalu itu yg jadi die ada bg email nie..n akhir2 nie mmg sistem balik2 la down nie..sbr je la..huhu

mira the monster said...

wow nak sikit..kte baru je ade 20hengget..banyak kot sis punye

Miza Yusof said...

banyaknya earning. tapi kenapa daripada 100lebih jadi 80lebih.
miza pernah kena duplicate earning hari tu. sekarang website nuff asyik down kan.