Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, June 10, 2010

Jom Makan di Restoran Pucuk Rebung

Salam sume...
Ari nie b0s kit0rang baek hati gila bawak 1 ofis bersama2 dengan ofis2 dia skali g makan..
Hahahahaah...
Lagipun dia memang baek hati slalu bawak kit0rang g makan * ayat b0dek..kahkah..
nak tau kitorang g mana..
|
|
|
|
V
tarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
RESTORAN PUCUK REBUNG

yang pasti da pokok buluh depan kedai yea..

kanak2 riang menyerbu masuk tandanya kelaparan..hahaha

restoran tu dekat2 dengan Village Mall jer..
Orang Sg Petani comfirm tau..
Kiri kanan restoran tu tak perasan kedai per...
Alaaaaaa...
Area2 restoran Chennai tu laaa....
Klu tak tau jugak lantak k0rang laaaa....

Menu kit0rang hari nie..
1.Nasi k0s0ng
2.Ikan yang tidak diketahui spesis per yang di masak 3 rasa
3.Sayur kailan g0reng ikan masin
4.Tomyam puteh *sape2 yang tak penah makan try g order kat kedai..
5.Telur bungkus * sungguh sedap!x tipu..
6.Air sirap berperisa sirap r0s..hahaha

tomyam puteh


ikan masak 3 rasa *dalam bahsa jawa nye sweet sour

pose sebelum melahap


bersama kak siti n kak mira

kak ina, kak jie, kak ida(diorang ni budak praktikal baru masuk) n farah

ni adik2 praktikalku yg akan last esok hari..
mithya and shu


ape yang menarik minat kak siti ni ye??? nak tau ape??
|
|
|
|
|
|
v
jeng..jeng..jeng..


pic2 lama yang di jadikan hiasan..nostalgia beb..hihihi

licin..hehehe..
camni rupa anak dara makan..reject2!!


2 comments:

Kie-yu said...

wohoho~
kalau org blanje mknn tak sedap leh jdik sedap
btuah btul ;)

nadya said...

hahahaha, tau xper...org belanja sume sedap....