Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, June 17, 2010

Lembu Punya Susu

Salam sume...
Korang kenal tak lembu??

|
|
|
v


agak2 lembu ni kenal korang tak???


korang kenal tak susu?????
|
|
|
|
v
klu sape yang tak kenal memang nak kena luku..
Padahal time kecik2 dok usung ke sana sini botol susu..
Yang melarat bawak g sekolah pun ad0..



Korang penah minum susu lembu yang fresh dari ladang tak???
Bukan yang da siap proses macam duchlady ke nespray ker atau anmum..
Ni yang diperah dari lembu terus tanpa sebarang pengawet..

Bagi sape2 yag tak penah minum tu try la yerk..
Gila sedap..hahahaha
Semalam first time dalam hidup dapat rasa yg freshhhhh...
Bagi Cik Nad yang hantu susu n coklat ni tak heran sangat la nak minum..
Tapi bagi Cik Anna yang agak tak reti nak minum susu tu silalah mencuba *time baby dia minum coke.hihihi
Rasa dia cam susu tepung yang dibancuh pekat tanpa gula..
Sedap!!!
Tapi sorry bagi kambing2 kat Malaysia ni..i tak lalu nak minum susu uoollls..hehehe

4 comments:

hazman aka species1980 said...

hmmm... macam menarik jee.... nak cuba la nanti...

kisahremaja said...

tapi kan... kalau tak silap... dikatakan susu kambing adalah lebih bagus khasiatnya.... ;-p

Lady Lynn said...

hehehee....
lynn xminum susu lgsg..eiyakks!
tp law susu tin+milo+air panas...hantu oOo.

susu kambing ssh hadam...Doc ckplah bkn lynn.huhu.

nadya said...

try la hazman...sedap..hihihih
susu kambing memang la berkhasiat..tpi terkenangkan kambing tu xlalu lak..hihiih...
tpi klu yg dalam tin mmg best!!hahaha