Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Tuesday, June 15, 2010

TREND:Kawen Muda!!

Salam sume...
Sebelum cuti sekolah melauhkan tirai...
Masih banyak lagi kenduri kendara yang perlu dihadiri*ayat skema!
hahahahaha...
Tak ketinggalan jugak laaaaa kawan2 Cik Nad yang dah sampai seru naik pelamin...
Uhuks, jelas2..*tibe2 lak..hehhe
Pada mulanya Cik Nad pun agak pelik bin heran bila dengar cite kawan2 Cik Nad nak kawen
Yela, dngan usia yang masih belia remaja ni mampu ker nak tanggung tugas sebagai wife org, *22 taun tu remaja g erk??hahaha
Cik Nad ni keje umah pun tunggang langgang g.. camner nak kawen.. *pemalas rajin.la katakan
Hahahahah...
Mungkin skang pun da jadi macam zam d0lu-d0lu kawen muda noh..
Mama Cik Nad pun kawen umo 21 tahun..
Adakah ini trend o memang da sampai jod0h..hihihi..
Kepada semua rakan2 Cik Nad yang tengah hangat bercinta tu, cepat2 la kawen noh..
Tak sabaq dah nak makan nasi minyak k0rang.hahahaha

Kepada rakan2 Cik Nad yang dah kawen , SELAMAT PENGANTIN BARU..
Kepada yang dah branak pinak tu semoga berbahagia dengan bersama anak2 dan suami tersayang..



aizat ni member time sek rendah n azra member sek men skali dgn Cik Nad time kat PD.. xsangka gila korang ni da kawen.huhuh


ni member sek men Cik Nad kat Kedah

ni member baek Cik Nad time dajah 3..comey siot..

ni pun member time sekolah rendah..dah besaq erk korang,hahaha

maryam


member baek Cik Nad kat PD.. Faratul..


member time f0rm 2 kat PD, Nisa..


yang ni dok gedik santai xtau bila nak kawen..hahaha.. abaikan gamba Cik Na ni..lalala~





4 comments:

Farid MOFASAD said...

anda bila lagi? hahahaha....




ari 2 member kahwin gak.. umur baru 23... pergghhh...



berani tul tanggng anak orang...






>>___________________<<

.::WaNiE::. said...

zzzzz

ramainye kawen

nadya said...

farid-->tunggu kawan2 bercucu cicit bru kte kawen....



wanie-->tu baru skit...ada lagi tue..huhuhuuh

peaNut said...

cik nad bila plak??hihi