Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, July 2, 2010

Kelmarin!

PERHATIAN: ENTRY GUNA LOGHAT UTARA

Salam sumaaaa..
Hangpa tau dak pa tu kelmarin...
Kelmarin tu semalam la che oii...
Orang kedah kata kelmarin orang KL kata semalam..
Sama ja maksud diaaaaa laa...
*bet0i ka dak ni statement kami nie.. kami pun kedah celup ja...
Kelmarin da dua benda yang terjadi kat kami...
Da benda best da benda tak bapa nak best......
Hagpa nak tau yang mana dulu...
Best ka tak best ????

Kami habaq yang tak best dulu la noh..
uwaaaaaaaaaaaaaaa....
sediakan dulu tisu tandas, kaen buruk ataupun ken lampin untuk kesat ayaq mata ngan ayaq hingus hangpa..
Yang sebenaqnya kami sedih laaa Mr muncit kami dah p Johor smalam untuk sambung degree selama empat taun..
Empat okey..
Dalam bahasa jawa sebut f0ur..
Lama tue kami kena tunggu dia habeh ngaji..
Bila la nak kawen lagu nie *gedik2 santai..hahaha
Mau berjanggut dok tunggu *dalam hati "yess, boleh cari skandal baru..hahaha"
Tapi tak pa, Mr Muncit punya pasal seribu taun pun sanggup tunggu!!! * kononnye laaaa...huhuhu
Kami dok sedih kat sini dia dok seronok kat sana.. * boleh jalan da...

Yang bestnye plak korang nak tau tak????
Status geli-geli kami dah dapat balik
yahooooooooooooooooooooooooooooooo... *lupakan Mr Muncit seketika..
Dah la nek pangkat balik siap dapat buffered earning buat kali pertama dalam hidup...
Kira b0nus la tu *buffered earning tu pa weh??? kami pun buat2 tau ja.huhuh...
Tapi dapat tak la banyak pun.. Ciput cedut jer tahap dia...Skit jer..
Tapi bersyukurlaaaaa..hahaahh
Sebagai pengajaran jangan skandal terang-terangan okey..wakakakaka..
Nanti turun pangkat...

|
|
|
v
yeay,dapat blik satus geli-geli..heheh



1st buffered earning -->Astro B.Player..* rajin2 la mengelik ye..




2 comments:

nabilah abd rahman said...

wow..congratz....dah dap buffered earning..

.::WaNiE::. said...

wawaweee dah dpt buffered

meriah la earning