Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Sunday, July 25, 2010

Menang 10 Ribu... Yahooooooooooo!

Salam sume..
Sila beliakkan bijik mata mata untuk melihat kejayaan saya dibawah..
Mak Cik o Pakcik yang mengalami masalah lemah jantung, tekanan darah rendah or gemuruh mahupun kencing manis dinasihatkan tidak melihat bukti kemenangan saya kerana dikhuatiri akan mendatangkan kemudaratan atau sebagainya..
|
|
|
|
v


Aku menang 10k tu..
Lepas nie segala benda yang Cik Nad nak upgrade tu tercapai..kahkahkah..
syiok ooo....

Tapi sumanya hanya angan2 belaka...
Bila masa lak orang g join Ali Cafe punya peraduan..Tak men la minum2 tongkat2 tok Ali ni..
I tak kawen lagi hokey..
Paling kurang pun minum kacip patimah jer untuk tambah kesegaran badan..
Cewah!! Kononnya.. padahal rembat yang mak punya..kikikik..
Kes pemalas nak bancuh air..
3 in 1 kan senang, tuang dalam cawan + air panas jer...

Kepada sesiapa yang pernah dapat mesej macam nie plezz jangan cepat tergoda!! 


5 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

pernah dapat penggilan telefon dari org "celcom" kononnye menang rm 5 k dalam satu cabutan bertuah..bile die tanya ade akaun ke tak? sye jawab tak.. die terus putuskan talian telefon..huh'..nak menipu pon agak-agak ar ..kan kan..

assila. said...

masuk toilet pun kena bayar nie plak tetiba org nak bg 10k. mmg menipu btol kan. huhu

nadya said...

aida --> biasa r tu.. tapi yg heran mesti dgr loghat dorang cm pelik.. bukan org malaysia rasanya...

nadya said...

assila--. tu la kan.. nk buang yg sendiri punya pun kena dt..hehehe.. klu ada pun mmg 1 dalam sejuta la kot...

RUBY said...

smimpi lah kalau ada org nak bg free2 cam tu je duit 10k kat kita...nak bagi seringgit pun fikir dua kali kot!!hehe