Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, July 14, 2010

Setem Pun Naik Harga!

Salam  tengahari sume..
Kat sini sebelum nak g melantak @ lunch Cik Nad nak share something dengan korang..
Korang teng0k title kat atas korang jangan terkejut plak ye..
Mesti taknye coz memang dalam berita da kuar benda ni cuma Cik Nad jer tak amik peduli..
Jangan ingat barang dapur jer naek harga.. 
Setem pun naek jugak tau..

Alkisahnya bila Cik Nad pos kan sume invois2 untuk client2 Cik Nad * ala2 mcm buka company sendiri lak..hahaha..
Tiba2 lak abang posmen pulangkan sume surat2 yang dipos dengan alasan setem tak cukup 30 sen..
Mana tak nye..
Sume surat tu area2 Sg Petani jer..huhuhuh
Cik Nad tempek setem 30 sen jela..
|
|
|
|
v

tak cukup 30 sen jer..berkira betul la abang posmen ni..huhuhu


Abang posmen siap list senarai standard harga untuk pos surat g..



nota cinta: bawak2 bersabar yea client2 sume.. surat anda akan di pos semula.. sila prepare cek siap2 ye..heheh =p



4 comments:

LiFe KaMi said...

kalau setem pun naik harga tak dapat den nak nolong nye.

nieda said...

huhu..mmg skrg setem naik harga..lagi kurangla org hantar kad raya nanti

nadya said...

huuh, tak payah nak pos2 surat2 cinta dah... sms jer jimat..

fauzuskamaruddin said...

kikiiki i pon pernah kene camni