Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, July 20, 2012

Baju Kurung Cotton Murah!

Hai semua, sekarang memang dah jadi trend orang ramai menggila pakai kain jenis contton, bukan saja murah tapi sangat selesa!!
Cik Nad pun dok menggila jugak la membeli baju kurung kain jenis Cotton, selalunya beli online la walaupun online tu mahal sikit dari kedai kat luar tapi puas hati la sebab corak dia sangat cantik!!

Bekenan punya pasal yang buruk pun nampak cantik.miahaha
Tapi mata saya tak penah silap ok..hehehe
Nak tau Cik Nad selalu beli online kat mana?? cuba klik kat sini
Harga baju kurung dia kurang dari RM100. Agak murah la berbanding yang orang lain jual..
Tetapi kena cepat-cepat book la sebab ramai sangat yang beratur menunggu giliran..hehehe

parcel yang terbaru, malas nak rotate!eheh


cantik tak corak dia, tak sabar pakai dia untuk raya. Harga dia agak murah iaitu dot..dot..dot..hehehe
Nak tau harga sila ke SINI


"SELAMAT MENUNAIKAN IBADAT TERAWIH DAN PUASA"

3 comments:

Ameerul Ashraf said...

Kain cotton ni selesa dipakai.
sesuai jugak dengan cuaca kat Malaysia ni kan? :)

Mila Ahmad said...

cantik² klasik gitu :)

aku dan die said...

huhu.....gile baju hgk ek cik nad nie??hehe..raya lmbat agi..pose pown blom agi..haha...graw2 jew....

do follow my blog if u like..

http://buttercreamer.blogspot.com/