Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Tuesday, July 24, 2012

Trend Tudung Bawal!

Sekarang ni memang dah macam-macam trend tudung bawal, payah dah nak jumpa bawal kosong yang ada sulam kat tepi tu area Sg Petani ni, kalau ada pun MAHAL ya rabbii!! Tu  pun jenis simple-simple ja..


Yang banyak kita jumpa skang ni jenis sulam ala-ala crown tu la kan, tengak orang pakai cantik tapi bila nak pakai sendiri rasa macam sarat sangat, mungkin atas faktor merendah diri..hahaha


Bawal kosong jenis tone colour pun ada, bukan setakat 1 tone, 2 dan 3 tone. Yang bertone-tone pun ada. Janji dompet penuh boleh la buat pilihan yang mana anda suka..hehe
Dekat-dekat nak raya ni mesti banyak promosi dan pilihan, tak kira la secara online  @ offline!!

Tudung bawal ni memang selesa, dan memang takkan di telan zaman. Cewah!!


1 comment:

~♥ iella ♥~ said...

sya antara peminat tegar tudung bawal.. pakailah selendang ka apa kah, tudung bawal x leh tinggal.