Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Tuesday, July 24, 2012

Status Terakhir!

Korang penah terfikir tak yang status facebook, twitter ataupun entri blog yang korang upate tu menjadi status atau entri yang terakhir dalam hidup korang sebelum maut datang menjemput?? mesti tak pernah terfikirkan??

Tapi Cik Nad selalu terfikir!!

Sebelum ni pernah terbaca entri atau status terakhir  rakan-rakan yang dah tak da, sedih!! mungkin macam tu la jugak bila kawan-kawan kita baca entri atau status kita walaupun benda yang kita tulis tu sesuatu yang ceria dan menggembirakan!!



Kadang-kadang terfikir macam mana la keadaan kita bila dah tak da dalam dunia ni.
Ya Allah!! takutnya..
Masa berfikir tu ada timbul keinsafan sikit, tapi lepas tu godaan dunia buat kita lupa semuanya..huhu

YA ALLAH..Lanjutkan Usia Kami Dengan Penuh Keberkatan Umur dan Kehidupan!




2 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mae join sini dear..banyak adiah menarik

Nurfazilah Cipa said...

nice info :) buat kita terfikir sejenak :)