Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Friday, July 27, 2012

Penghantaran Kali Kedua!

Beberapa minggu lepas ada terima notis dari pos laju, ada bungkusan katanya tapi tak da orang terima sebab tak da orang kat rumah..
Tau dah kalau jenis hantar hujung minggu ni comfirm-comfirm Cik Nad ada kat kampung!!

Notis tu dia suh tuntut dekat pejabat dia dekat Bakar Arang, lebih kurang 15 ke 20 minit la dari rumah, kalau naik keta maka masa setengah jam ++++ la jawabnya..



Fikir-punya-fikir
Last-last macam malas nak g tuntut sebab dah tau dah benda apa yang diorang nak hantar tu..haha. Kalau korang nak tau Cik Nad ni kak kutip sampel,haha.. Dah benda free amik jela kan!!
Lagipun kawan-kawan pun dah kecoh dah gtau kata sampel diorang dah sampai.

Ingat nak abaikan jela benda tu, anggap jela tak da rezeki. Cewah!!

Tup-tup beberap hari lepas balik je dari keje tengok ada bungkusan poslaju, sikit punya besar bungkusan dia..hehe
Ni yang nebes ni, rasanya tak da order barang online, sapa plak bagi hadiah ni, besday lambat lagik..hahah


Bila dah buka!!

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Rajin la pulak posmen ni datang hantar bendar alah ni, kiranya ada rezeki Cik Nad lagi la...hahaha
Nak tau benda apa??!!
















































Tarra!!! terkejut tak?? saheh semua muka pelik..hehe
 Sample Maggi Goreng baru!! 



kotak dia kemain cantik!! Isi dia 2 bungkus maggi je, hehehe



Terima kasih En Posmen, sebab anda saya dapat merasa Maggi goreng baru!! cewah padahahal boleh je beli sendiri
Terima kasih 


#tetiba lak rasa cam nak makan Megi, puasa oi pusa!!

2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

Klu dah rezeki tak kemana... Cmna nk wat hobi kumpul sample sample nie. Cm menarik ja..

nadya said...

eila, tgk je web2 yg da twrkn sample produk. isi brg nti smpi la.he2